Masterclass ‘hogere arbeidsproductiviteit door slimme groei’

Masterclass ‘hogere arbeidsproductiviteit door slimme groei’

Je medewerkers zeggen ja, maar doen nee. Herkenbaar? Veel organisaties kampen met mentaal verzuim, beperkte motivatie van het personeel en daarmee een lage of dalende arbeidsproductiviteit. Dit terwijl de groei toeneemt en beroepsbevolking krimpt. Het is dus noodzakelijk dat juist de productiviteit per medewerker gaat toenemen. En hard ook.

Wij bij Leitsager zien steeds meer klanten die tegen het fenomeen van mentaal verzuim aanlopen. Een fenomeen waar lang niet iedereen zich van bewust is. Of men denkt “we weten dit wel, maar waar moeten we beginnen? Hoe kan er iets veranderen?” De juiste handvatten om hier mee om te gaan zijn ontzettend belangrijk. Want doe je niets aan het mentale verzuim, behaal je niet het gewenste resultaat en stagneert je groei als organisatie.

Maar hoe pak je dat dan aan? Hoe doe je de juiste dingen voor de groei van je bedrijf en medewerkers? Hoe stimuleer je de organisatie om slimmer te werken, zonder dat ‘de mens’ vergeten wordt? Welk leiderschap is hier voor nodig?

Op 4 juni organiseren wij een Masterclass ‘hogere arbeidsproductiviteit door slimme groei’ samen met Leading Lean. Tijdens deze masterclass zullen wij dit probleem van mentaal verzuim verder uitdiepen, ingaan op de grootste beïnvloeders van arbeidsproductiviteit en de rol van leiderschap. Tijdens onze masterclass in samenwerking met LeadingLean gaan we gezamenlijk op zoek naar een oplossing: we helpen je om bewust te worden van repeterende, niet productieve, patronen in je organisatie en leren je om deze te herkennen en doorbreken. Een mooie gelegenheid om op gezellige, interactieve wijze kennis te delen en elkaar te versterken door te doen!

Laat jij je inspireren?

Kom naar onze masterclass ‘hogere arbeidsproductiviteit door slimme groei’: dinsdag 4 juni 2019 van 16:00- 20:00 uur in het Postillion Hotel te Amersfoort. Kijk hier voor tickets en meer informatie.