Nieuw kantoor

Veenwijk kantoor Leitsager

Nieuw kantoor

Joehoe! Sinds 1 mei hebben we een heerlijke gezamenlijke werkplek aan de Schoterlandseweg 45 in Oudeschoot. Een prachtig oud pand in de bossen van Oranjewoud met een grote diversiteit aan gebruikers en gemeenschappelijke ruimtes. Een plek om samen te werken, te bouwen aan Leitsager en om mensen te ontmoeten en ontvangen. We gebruiken het al regelmatig om teamdagen te faciliteren of workshops te geven en zelfs om aan uitbreiding te werken. Hierover binnenkort meer!

In het kader van continu verbeteren werken we bij klanten met evaluaties en retrospectives en uiteraard passen we dat ook op onszelf toe. Zo ook begin dit jaar, na 2 jaar bijna volledig thuiswerken was er veel om te bespreken. We hebben hiervoor ‘de spin’ methode gebruikt. Eenvoudig toepasbaar en effectief.

 

retrospective

Het roer om
Daar kwam vooral naar voren dat we elkaar (onbewust) voor een deel waren kwijtgeraakt, veel en solistisch hadden gewerkt, vooral voor klanten en niet aan Leitsager. En het thuiswerken een veel grotere impact op ons heeft gehad dan we van elkaar wisten. Conclusie: het roer gaat om! Weer leren van elkaar, elkaar inspireren en helpen, structuren die goed hebben gewerkt weer oppakken, vernieuwen. En misschien wel de belangrijkste conclusie: het mag ook leuk zijn! Veranderen leuk maken is één van onze motto’s, dus ook voor onszelf.

Binnen 2 weken na de retrospective hadden we meerdere bezichtigingen van mogelijke kantoren, maar eigenlijk wisten we vanaf de foto’s al dat het “Veenwijk” zou gaan worden.

Het levert ons nu al zoveel meer op dan we vooraf hadden bedacht. Het samen inrichten, onderzoeken welke kansen deze situatie biedt en ook de structuur en rust die het thuis geeft zonder de laptop op de keukentafel en werkboeken in de kast.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens langs voor een kop goede koffie.

PS. wel graag even bellen van tevoren, de meeste tijd zitten we natuurlijk nog gewoon bij onze klanten. Zij blijven op nummer 1 staan!